Zwaaikom 11

2225 HX Katwijk aan Zee

Wouter van der Mark

Wouter van der Mark richt zich specifiek (maar niet uitzonderlijk) op het revalideren en voorkomen van klachten van de hand, pols, elleboog en schouderfunctie. Onze praktijk werkt op een vooruitstrevende wijze met op maat gemaakte thermoplastische spalken.

Mijn naam is Wouter van der Mark,

Ik ben fysiotherapeut, behandel heel het lichaam en ben geschoold en ervaren in Dry Needling technieken.
Ook werk ik veel met hand en polsklachten en elleboog aandoeningen. Jaren geleden 2011-2013 heb ik naast het ziekenhuis in Leiderdorp gewerkt en daar veel ervaringen kunnen opdoen met diverse hand en pols en onderarm klachten, en het maken van custom made spalken.
Mijn kennis en ondertussen ruime ervaring op het gebied van onderzoeken van, en het aanmeten van custommade spalken voor vinger, hand of elleboog klachten maakt mijn manier van werken uniek.
Ik heb een gestructureerde aanpak van tenniselleboogklachten en krijg deze vanuit de hele regio binnen onze praktijk. Het doorbreken van langdurig bestaande arm en elleboogklachten is mijn specialisme.
Bij het behandelen van deze klachten worden verschillende technieken gebruikt, waaronder soms dry needling en/of een op maat gemaakte spalk. Hiervoor zal in overleg met de patient besproken worden wat het beste pad naar herstel zal zijn.
Graag help ik u op dinsdag tot vrijdag aan uw vraagstelling vwb uw lichamelijke klacht. Via verwijzing van de huisarts, maar ook direct te bereiken om een afspraak te maken (directe toegankelijkheid fysiotherapie) via de contact gegevens van de praktijk.

Specialisaties van Wouter van der Mark

Tarieven

Indien u niet aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie gelden de volgende tarieven:

Intake (eerste consult) fysiotherapie/manuele therapie€ 45,00
Behandeling fysiotherapie€ 35,00
Behandeling manuele therapie€ 45,00
Toeslag fysiotherapie aan huis€ 10,00
Sportabonnement (per kwartaal)€ 96,00
*vraag naar de voorwaarden

Collega's van Wouter van der Mark

©2024 Fysiotherapie de Zwaaikom Privacyverklaring  •  Proclaimer

Webontwikkeling: SEO Ninja