Zwaaikom 11

2225 HX Katwijk aan Zee

Jasper Haasnoot

U kunt bij Jasper Haasnoot terecht met klachten bij beweging, houding en (sport)blessures. Ook is er veel ervaring binnen de (top)sport en de revalidatie van een orthopedische operatie.

Mijn naam is Jasper, een enthousiaste en ervaren fysiotherapeut met een passie voor het behandelen van sportblessures en orthopedische revalidatie. Door de jaren heen heb ik een brede kennis opgebouwd op het gebied van sportblessures en de revalidatie daarvan. Of het nu gaat om een verstuikte enkel, een gescheurde knieband of een gebroken schouder, ik sta klaar om u te helpen bij het herstel. Mijn doel is om samen met u te werken aan een optimaal herstel, zodat u weer kunt doen wat u het liefste doet: sporten!

Naast het behandelen van sportblessures, heb ik mij gespecialiseerd in schouderklachten. De schouder is een complex gewricht dat gevoelig is voor blessures en overbelasting. Of het nu gaat om operaties, peesontstekingen of instabiliteitsklachten, ik ben goed bekend met de nieuwste behandeltechnieken en zal er alles aan doen om uw schouderklachten te verminderen zodat u uw werkzaamheden, hobby’s en andere wensen weer pijnvrij kunt hervatten.

Ik geloof er sterk in dat een actieve betrokkenheid van de patiënt essentieel is voor een succesvolle behandeling. Samen zullen we een behandelplan opstellen dat rekening houdt met uw specifieke wensen en behoefte, zodat u stap voor stap vooruitgang kunt boeken.

Zelf ben ik al jaren actief in de waterpolo bij eredivisionist ZVL-1886 uit Leiden. Andere interesses zijn het golfsurfen en kracht- en conditietraining. Daarnaast heb ik ervaring in het begeleiden van (top)sporters in de kracht- en conditietraining (onder andere de basketballers van Z&Z Leiden).


Specialisaties van Jasper Haasnoot

Tarieven

Indien u niet aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie gelden de volgende tarieven:

Intake (eerste consult) fysiotherapie/manuele therapie€ 45,00
Behandeling fysiotherapie€ 35,00
Behandeling manuele therapie€ 45,00
Toeslag fysiotherapie aan huis€ 10,00
Sportabonnement (per kwartaal)€ 96,00
*vraag naar de voorwaarden

Collega's van Jasper Haasnoot

©2024 Fysiotherapie de Zwaaikom Privacyverklaring  •  Proclaimer

Webontwikkeling: SEO Ninja